Smart Solar Charging – regio Utrecht

Agenda

12 oktober 2017
Prodentfabriek in Amersfoort

Smart Solar Charging op EBU Get Connected jaarcongres

Centraal op het EBU Get Connected jaarcongres 2017 staan initiatieven en ondernemers die een bloeiende en boeiende economie in de regio Utrecht mogelijk willen maken. De ontwikkelingen van het project Smart Solar Charging worden besproken in een van de werksessies van het congres.

Prettig wonen, werken en ondernemen in een regio waar afval 100% hergebruikt wordt, waar we gezond en lang thuis leven, waar we nooit meer in de file staan, waar we gezonde lucht inademen, waar we oneindig gebruik kunnen maken van duurzame energie, waar privacy en welzijn voorop staan, onze bedrijven internationale groeibriljanten zijn en werkloosheid een begrip is uit de geschiedenisboeken. Healthy Urban Living biedt voor de regio Utrecht het perspectief van een boeiende en bloeiende economie.

In onze regio bruist het van bekende en minder bekende initiatieven en ondernemers die deze droom realiseren en klaar zijn voor uitbreiding en groei. Op donderdag 12 oktober tijdens het Get Connected jaarcongres passeren nieuwe voorbeelden de revue.

ebu get connected jaarcongres 2017
  •  Save the date en schrijf u hier in! U ontvangt dan als eerste het programma en meer informatie in uw mailbox en de mogelijkheid om u voor de specifieke programma-onderdelen in te schrijven.

Healthy Urban Living draait om kwaliteit en om mensen en niet om technologie. Mensen maken de regio. Centrale vraag die we beantwoorden is: “hoe maken we Healthy Urban Living menselijk?” Gevolgd door een discussie met expertpanel en zaal, onder leiding van dagvoorzitter Hella Hueck. In het ochtendprogramma kunt u aansluiten bij een of meer werkbijeenkomsten rondom initiatieven binnen onze thema’s. Denk hierbij aan thema’s als smart mobility, circulaire economie, zelfmanagement en financiering.

Van 9:00 tot 10:30 zal er een interactieve werksessie over Smart Solar Charging plaatsvinden. Dit is een duurzaam energiesysteem op wijkniveau: lokaal opgewekte zonne-energie wordt in (deel)auto’s opgeslagen via een slim en dynamisch snellaad- en opslagsysteem. In de werksessie bespreken we de vijf proeftuinen in regio Utrecht. Welke project- en gebiedsontwikkeling is er gaande? Welke bijdrage kan Smart Solar Charging leveren in regionale en landelijke ontwikkelingen?

  • Het Get Connected jaarcongres vindt plaats in de Prodentfabriek in Amersfoort, Oude Fabriekstraat 20.

Meer informatie vindt u hier.